Zwembad overkapping

Langer zwemmen met een zwembadoverkapping!

Ons klimaat levert niet elke dag het zwemweer dat we ons wensen. De zomeravond is dikwijls te fris om te zwemmen, om over de herfst en het vroege voorjaar maar niet te spreken. Steeds meer mensen gaan over tot het plaatsen van overkapping boven hun zwembad. Een zwembadoverkapping verlengt het zwemseizoen en zo blijft zwemmen een feest! 

Altijd aangenaam zwemmen onder een zwembadoverkapping

De zwembadoverkapping zorgt voor een goede afdekking van uw zwembad en zorgt er voor dat uw zwemwater bij fris weer minder snel afkoelt. De hoogwaardige materialen voldoen ruimschoots aan de hoogste isolatie-eisen, welke de warmte opnemen en vasthouden, dit scheelt dagelijks in uw energieverbruik. Kiest u ook overdekken, dan kunt nu zwemmen in een subtropisch klimaat. Elk seizoen!

Het gemak van schoon

De Laluna zwembadoverkappingen bieden het voordeel dat vuil en boomblad geen kans meer krijgen uw zwemwater te vervuilen. Vóór het zwemmen hoeft u nooit meer de afdekdeken op te rollen; ná het zwemmen trekt u gewoon de deur achter u dicht! En dan nu altijd overkapt zwemmen? Natuurlijk niet! In het vroege voorjaar rolt u gewoon de kap (deels) open en geniet u als eerste van de lentezon….glaasje erbij?

Waarom een overkapping boven uw zwembad?

Langer zwemmen is de voornaamste reden om voor een zwembad met overkapping te kiezen, daarnaast zijn het vele bladval, de veiligheid en natuurlijk de opwarmende en isolerende werking ook reden om tot een overkapping over te gaan. Bekijk ook onze prijzen en referenties.

Voordelen van een zwembadoverkapping

Afdekking zwembad voor meer zwemplezier

U wilt als zwembadeigenaar natuurlijk zo vaak mogelijk beschikken over uw zwembad. Tijdens de warmere dagen in het jaar zal dat geen probleem zijn. Als u gedurende het hele jaar wilt genieten van uw zwembad en uw zwembad wilt beschermen tegen de vorst en herfstbladeren, dan bieden de zwembadoverkappingen van Laluna uitkomst. Hiermee kunt u uw zwembad optimaal afdekken.

Een buitenzwembad is een heerlijke luxe: u kunt erin duiken wanneer u wilt. In de herfst en de winter is dat echter niet zo prettig. Dan heeft u namelijk ook te maken met minder gunstige weersomstandigheden. Wilt u daar verandering in brengen, maar laat u liever geen overdekt zwembad plaatsen? Kies dan voor het afdekken van uw zwembad met een van de mooie zwembadafdekkingen van Laluna


De voordelen van een zwembadoverkapping

De afdekking van uw zwembad met een zwembadoverkapping van Laluna heeft verschillende voordelen: 
 
•    Warmtebehoud
•    Veiligheid
•    Esthetisch 
•    Water verdampt minder

Het afdekken van een zwembad met een afdekzeil zorgt natuurlijk ook voor minder vuil in uw water, maar het met deze afdekking niet mogelijk om ook gebruik te maken van uw zwembad. Onze zwembadoverdekkingen zorgen voor een jaarrond zwemplezier!

 

Volledig comfort

Wanneer u een afdekking van Laluna gebruikt om een eigen overdekt zwembad te maken, kiest u voor comfort. De afdekkingen zijn gemaakt van uitgeharde aluminium profielen, leverbaar in alle RAL-kleuren. Als beglazing wordt gebruik gemaakt van policarbonaat. Dat is onbreekbaar en UV-bestendig. 

Uiteraard wordt ook veel aandacht besteed aan het rijsysteem en de verdeling van de segmenten, zodat de overkapping netjes opzij geschoven kan worden op het moment dat deze niet gebruikt wordt. 

Ruime garantie

De kwaliteit van afdekkingen van Lekkerzwemmen.com is bewezen, daarom bieden wij u met plezier drie aar garantie op de constructie en montage. Op het policarbonaat krijgt u zelfs een fabrieksgarantie van tien jaar. Dat betekent dus jarenlang veilig genieten van een heerlijk overdekt zwembad!   

Meer informatie?

Hoe u uw zwembad kunt afdekken? Wilt u weten U kunt onze modellen komen bekijken in de showroom van de fabrikant, of u kunt contact met ons opnemen via. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.