Zwembadoverkapping Atlanta

atlanta_

Geniet van uw tuin én van uw zwembad

Ontdek ons lichte en discrete model. De zachte eclipsbogen van zwembadoverkapping Atlanta laten het toe om minimale hoogtes te bereiken. Hierdoor kan ze zich harmonieus aanpassen aan elke omgeving. Als u opzoek naar een functionele zwembadoverkapping die zich perfect in uw tuin zal integreren, bent u met de Atlanta aan het juiste adres. Bijkomend voordeel is dat ondanks haar lage vorm het geen enkel probleem is om onder de gesloten overkapping te zwemmen. Niet voor niets is de Atalanta ons meest verkochte model. Ze is ons laagste verrijdbare zwembadoverkapping.

Een zwembadoverkapping verlengt uw zwemseizoen

Mensen die u voorgingen met de zwembadoverkapping Atlanta nemen hun eerste duik al in april. Wanneer u een zwembadoverkapping van La luna aanschaft garanderen wij een langer zwemseizoen. Tot in november wordt er nog veel gezwommen onder onze Atlanta zwembadoverkappingen. Er zijn zelfs enthousiastelingen bij ons bekend die hartje winter nog een duik nemen.

Bespaar op uw energierekening

De warmte van de zon wordt geabsorbeerd en de koude wind houdt onze Atlanta voor u buiten. U kunt hierdoor al genieten van het verwarmde water bij de eerste zonnestralen. Al bij het openen van de overkapping ervaart u waar de Atlanta toe in staat is. De tropische temperaturen zullen u namelijk verleiden tot een verfrissende duik. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat wanneer de zon echt gaat schijnen zelfs de energierekening voor het verwarmen van uw zwembad zal dalen.

Veiligheid voorop

Niet geheel onbelangrijk: u kunt elk onderdeel van de overkapping veilig afsluiten. Handig voor als de buur-, klein- of uw eigen kinderen spelen in de tuin. Bij de zwembadoverkapping wordt een sleutel voor de slotjes bijgeleverd. Wanneer u een zwembadoverkapping bij ons aanschaft kunt u met een gerust hart van uw zwembad genieten.

Minder tijd kwijt aan schoonmaken

Zwembadoverkapping Atlanta zorgt er ook voor dat boomblad en vuil uw zwembad niet eens halen. Nooit meer hoeft u uw afdekzeil op te rollen waar tijdens de handeling vaak het vuil alsnog in het water valt. Is het lekker weer? Dan schuift u de zwembadoverkapping eenvoudig open. Stop met tijd verspillen schoonmaken en gebruik die tijd om lekker te gaan zwemmen. Daar heeft u per slot van rekening toch een zwembad voor?

Moeiteloos uw overkapping openen

Wanneer de zon gaat schijnen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van uw zwembad. Onze Atlanta zwembadoverkapping schuift u zonder enige moeite zo van uw zwembad af. Ze is een lichtgewicht in haar klasse. Daarbij wordt elk onderdeel van de overkapping geleverd met wieltjes die eenvoudig door de rails heen glijden.

Alle voordelen van de Atlanta zwembadoverkapping op een rijtje

  • minimale hoogte
  • integreert gemakkelijk met de omgeving
  • zwemmen onder een gesloten overkapping mogelijk
  • scherp geprijsd
  • bespaar op uw energierekening
  • langer zwemmen (van april tot november)
  • veilig af te sluiten voor kinderen
  • minder tijd kwijt aan schoonmaken
  • moeiteloos de zwembadoverkapping open schuiven