Ronde zwembadoverkapping Classic

classic_

Een binnenzwembad in uw achtertuin

Eerlijk is eerlijk: wij leven in een land waar de zwembadoverkapping vaker dicht zal zijn dan open. Om toch te kunnen genieten van uw zwembad is het logisch dat u onder de overkapping wilt zwemmen. Zonder in te leveren op het gevoel van vrijheid. Onze zwembadoverkapping Classic is hier speciaal voor ontworpen. Geniet van de ruimte, terwijl u overdekt zwemt in uw achtertuin.

Verleng uw zwemseizoen

Mensen die ons Classic model aan hebben geschaft nemen hun eerste duik al in april. Tot in november wordt er nog veel gezwommen onder onze Classic zwembadoverkappingen. Er zijn zelfs enthousiastelingen bij ons bekend die hartje winter nog een duik nemen. 

Geniet van warmte én uw energierekening

De warmte van de zon wordt geabsorbeerd en koude wind houdt onze Classic voor u buiten. U kunt hierdoor al genieten van het verwarmde water bij de eerste zonnestralen. Open de overkapping en u ervaart waar de Classic toe in staat is. De tropische temperaturen zullen u verleiden tot het nemen van een verfrissende duik. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat wanneer de zon echt gaat schijnen zelfs de energierekening voor het verwarmen van uw zwembad zal dalen.

Veiligheid voorop

Niet geheel onbelangrijk: u kunt elk onderdeel van de Classic overkapping veilig afsluiten. Handig voor als de buur-, klein- of uw eigen kinderen spelen in uw tuin. Bij de zwembadoverkapping wordt een sleutel voor de slotjes bijgeleverd. Hierdoor kunt u het hele jaar door met een gerust hart van uw zwembad genieten.

Minder tijd kwijt aan schoonmaken

Zwembadoverkapping Classic zorgt er ook voor dat boomblad en vuil uw zwembadwater niet eens aanraken. Nooit meer hoeft u uw afdekzeil op te rollen waardoor vaak het vuil alsnog in het water valt. Is het lekker weer? Dan schuift u de zwembadoverkapping eenvoudig open. Stop met tijd verspillen schoonmaken en gebruik die tijd om lekker te gaan zwemmen. Daar heeft u per slot van rekening toch een zwembad voor?

Moeiteloos uw overkapping openen

Wanneer de zon gaat schijnen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van uw zwembad. Onze Classic zwembadoverkapping schuift u zonder enige moeite zo van uw zwembad af. Ze is een lichtgewicht in haar klasse. Om het u nog makkelijker te maken wordt elk onderdeel van de overkapping geleverd met wieltjes die eenvoudig door de geplaatste rails heen glijden. Zwemmen in een handomdraai.

Alle voordelen van de Classic zwembadoverkapping op een rijtje

  • extra ruimte boven uw hoofd tijdens het zwemmen met gesloten kap
  • bespaar op uw energierekening
  • langer zwemmen (van april tot november)
  • veilig af te sluiten voor kinderen
  • minder tijd kwijt aan schoonmaken
  • moeiteloos de zwembadoverkapping open schuiven