Zwembadoverkapping Variant

variant_

Een zwembadoverkapping op maat

Heeft u een zwembad dat uitsteekt boven de grond? Of u wilt kunnen staan onder uw zwembadoverkapping? Onze zwembadoverkapping Variant is wellicht dan iets voor u. De naam zegt het eigenlijk al, dit model is in elke variant leverbaar. De zwembadoverkapping wordt op maat gemaakt, waardoor al uw wensen werkelijkheid kunnen worden. Het unieke aan de Variant overkapping is het verticale beginpunt, die overgaat in de herkenbare eclipsvormige bogen. Hoe hoog het verticale gedeelte is, bepaalt u zelf. De variant kan zelfs langs een verhoogde badrand rijden of met één kant op een muur worden gemonteerd. De Variant is een zwembadoverkapping speciaal ontwikkeld voor flexibele oplossingen. De mogelijkheden zijn oneindig.

Verleng uw zwemseizoen

Mensen die ons Variant model aan hebben geschaft nemen hun eerste duik al in april. Tot in november wordt er nog veel gezwommen onder onze Variant zwembadoverkappingen. Er zijn zelfs enthousiastelingen bij ons bekend die hartje winter nog een duik nemen.

Geniet van warmte én uw energierekening

De warmte van de zon wordt geabsorbeerd en koude wind houdt onze Variant voor u buiten. U kunt hierdoor al genieten van het verwarmde water bij de eerste zonnestralen. Open de overkapping en u ervaart waar de Variant toe in staat is. De tropische temperaturen zullen u verleiden tot het nemen van een verfrissende duik. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat wanneer de zon echt gaat schijnen zelfs de energierekening voor het verwarmen van uw zwembad zal dalen.

Veiligheid voorop

Niet geheel onbelangrijk: u kunt elk onderdeel van de Variant overkapping veilig afsluiten. Handig voor als de buur-, klein- of uw eigen kinderen spelen in uw tuin. Bij de zwembadoverkapping wordt een sleutel voor de slotjes bijgeleverd. Hierdoor kunt u het hele jaar door met een gerust hart van uw zwembad genieten.

Minder tijd kwijt aan schoonmaken

Zwembadoverkapping Variant zorgt er ook voor dat boomblad en vuil uw zwembadwater niet eens aanraken. Nooit meer hoeft u uw afdekzeil op te rollen waardoor vaak het vuil alsnog in het water valt. Is het lekker weer? Dan schuift u de zwembadoverkapping eenvoudig open. Stop met tijd verspillen schoonmaken en gebruik die tijd om lekker te gaan zwemmen. Daar heeft u per slot van rekening toch een zwembad voor?

Moeiteloos uw overkapping openen

Wanneer de zon gaat schijnen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van uw zwembad. Onze Variant zwembadoverkapping schuift u zonder enige moeite zo van uw zwembad af. Of u nu voor een laag of hoger model kiest: ze is een lichtgewicht in haar klasse. Om het u nog makkelijker te maken wordt elk onderdeel van de overkapping geleverd met wieltjes die eenvoudig door de geplaatste rails heen glijden. U kunt zwemmen in een handomdraai.

Alle voordelen van de Variant zwembadoverkapping op een rijtje

  • zwemmen met gesloten kap
  • geschikt voor zwembad boven de grond
  • de perfecte oplossing voor een zwembad naast een muur
  • bespaar op uw energierekening
  • langer zwemmen (van april tot november)
  • veilig af te sluiten voor kinderen
  • minder tijd kwijt aan schoonmaken
  • moeiteloos de zwembadoverkapping open schuiven