Jacuzzi overkapping Art Spa

artspa_

Eindeloos bubbelen in een overdekte jacuzzi

Heerlijk zo'n jacuzzi! Toch fijn als u in de winter uw badjas op het gemakje uit kunt doen naast het heerlijk verwarmde water. De Artspa overkapping is speciaal ontworpen voor kleinere omgevingen zoals bijvoorbeeld de jacuzzi. U creëert u een spa in een handomdraai. Wilt u van de zon of sterrenhemel genieten? Dan kunt u de overkapping natuurlijk ook volledig wegschuiven.

Veiligheid voorop

Niet geheel onbelangrijk: u kunt de Artspa veilig afsluiten. Handig voor als de buur-, klein- of uw eigen kinderen spelen in uw tuin. De overkapping wordt geleverd met een sleutel voor de slotjes op de losse onderdelen. Hierdoor kunt u het hele jaar door met een gerust hart van uw jacuzzi genieten.

 

Minder tijd kwijt aan schoonmaken

Zwembadoverkapping Artspa zorgt er ook voor dat boomblad en vuil niet eens in de buurt komen van het water. Stop met tijd verspillen schoonmaken en gebruik die tijd om lekker te genieten van uw jacuzzi.

Moeiteloos uw overkapping openen

Wij kunnen ons voorstellen dat als het lekker weer is dat de overkapping niet nodig is. Zonder enige moeite schuift u de overkapping dan van uw jacuzzi af. De Artspa is namelijk een lichtgewicht in haar klasse. Om het u makkelijk te maken wordt elk onderdeel van de overkapping geleverd met wieltjes die eenvoudig door de geplaatste rails heen glijden. U kunt genieten in een handomdraai.

Alle voordelen van de Artspa overkapping op een rijtje

  • bij slecht weer genieten van uw overdekte jacuzzi
  • bespaar op uw energierekening
  • veilig af te sluiten voor kinderen
  • minder tijd kwijt aan schoonmaken
  • moeiteloos de zwembadoverkapping open schuiven