Zwembadoverkapping Delta

delta_

Functionele hoogte

Wij zien de Delta zwembadoverkapping als het grote verschil. Dit door zijn a-symmetrische vorm. Waar de ene zijde over de gehele lengte recht loopt, ziet u aan de andere kant de herkenbare ronde vorm. Met deze overkapping creëren we de nodige hoogte waar men onder kan lopen, zonder dat dit onnodige ruimte in beslag neemt. Geniet van uw tuin en van een overdekt zwembad waar u naast kunt staan.

Verleng uw zwemseizoen

Mensen die ons Delta model aan hebben geschaft nemen hun eerste duik al in april. Tot in november wordt er nog veel gezwommen onder onze Delta zwembadoverkappingen. Zeker omdat de mogelijkheid bestaat om er ook tot rust te komen in een verwarmde omgeving. Enthousiastelingen nemen zelfs hartje winter nog een duik.

Geniet van warmte én uw energierekening

De warmte van de zon wordt geabsorbeerd en koude wind houdt onze Delta voor u buiten. U kunt hierdoor al genieten van het verwarmde water bij de eerste zonnestralen. Wanneer u de eerste stap zet binnen de overkapping ervaart waar de Delta toe in staat is. De tropische temperaturen zullen u verleiden tot het nemen van een verfrissende duik. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat wanneer de zon echt gaat schijnen zelfs de energierekening voor het verwarmen van uw zwembad zal dalen. 

Veiligheid voorop

Niet geheel onbelangrijk: u kunt elk onderdeel van de Duo overkapping veilig afsluiten. Handig voor als de buur-, klein- of uw eigen kinderen spelen in uw tuin. Bij de zwembadoverkapping wordt een sleutel voor de slotjes bijgeleverd. Hierdoor kunt u het hele jaar door met een gerust hart van uw zwembad genieten.

Minder tijd kwijt aan schoonmaken

Zwembadoverkapping Delta zorgt er ook voor dat boomblad en vuil niet eens in de buurt komen van uw zwembadwater. Nooit meer hoeft u uw afdekzeil op te rollen waardoor vaak het vuil alsnog in het water valt. Stop met tijd verspillen schoonmaken en gebruik die tijd om lekker te gaan zwemmen. Daar heeft u per slot van rekening toch een zwembad voor?

Moeiteloos uw overkapping openen

Wanneer de zon gaat schijnen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van uw zwembad. Onze Delta zwembadoverkapping schuift u zonder enige moeite zo van uw zwembad af. Ondanks haar grootte is ze een lichtgewicht in haar klasse. Om het u makkelijk te maken wordt elk onderdeel van de overkapping geleverd met wieltjes die eenvoudig door de geplaatste rails heen glijden. Goed of slecht weer: u kunt zwemmen in een handomdraai.

Alle voordelen op een rijtje

  • staan onder de zwembadoverkapping
  • bespaar op uw energierekening
  • langer zwemmen (van april tot november)
  • veilig af te sluiten voor kinderen
  • minder tijd kwijt aan schoonmaken
  • moeiteloos de zwembadoverkapping open schuiven