Service

Savannah Wellness biedt uiteraard service en garantie op alle producten die wij leveren. Voor een aantal producten wordt de service/garantie verleend door de Fabrikant.

Dit geld voor de producten van Gre, Starpool en San Marina, Bestway en Time2Spa 

Voor al deze producten kunt uw gebruik maken van het service formulier of contactgegevens van de fabrikant.

Indien uw een product heeft aangeschaft van een van Gre, Starpool , San Marina, Bestway of Time2Spa kunt uw de garantie claimen bij onderstaande servicecentrum. Zij zullen rechtstreeks met u zorgen voor een snelle afhandeling van u probleem.

Savannah Wellness heeft geen invloed op de afhandeling van de service en garantie aanvragen echter zijn wij wel verantwoordelijk voor het geleverde product. Indien u moeilijkheden ondervindt met een van deze service centra kunt u contact met ons opnemen Voor de overige producten kunt uw met ons contact opnemen.

Voor al onze leveringen gelden de Algemene voorwaarden.Producten van Gre, Starpool en SanMarina

Garanties.

Om eventuele problemen snel te kunnen oplossen heeft Aqua-Fun zelf de afhandeling van de garanties in handen genomen. Dit geldt voor Domo, Gre, Summerfun en Jilong.Voor Intex en Bestway geldt dezelfde regeling als vorig jaar, dus via Intex of Bestway Poolservice.

 Voor alle duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen nog even de spelregels op een rijtje.

 

Algemeen

Deze garanties gelden voor artikelen, gekocht in of na 2012 en betrokken bij Aqua-fun. De garantieclaim wordt in principe opgelost door het sturen van spare-parts. Het vervangende onderdeel wordt dan direct naar de klant gestuurd. Producten gekocht voor 2012 vallen onder de oude garantieregeling.

 

Handelswijze

In geval van garantie kan de consument zelf (of de winkel waar het artikel is gekocht) een ingevuld garantieformulier, samen met het aankoopbewijs, opsturen, faxen of mailen naar:

Aqua-fun

Postbus 745

8440 AS Heerenveen

Telnr. 0513 626666

Faxnr. 0513 418037

Mail: service@aqua-fun.info

Belangrijk is om een telefoonnummer te vermelden; er wordt altijd telefonisch contact opgenomen om de garantie af te handelen. U kunt ook rechtstreeks bellen met het service nummer: 0513 626666.

 

Online vergunningscheck!

Vanaf 1 oktober 2010 is de regelgeving voor vergunningen voor het aanleggen van zwembaden, sauna's, etc. flink versoepeld. Klik hier om online te checken of u een vergunning nodig heeft om uw wensen te realiseren.