Spa Dealers Buiten Sauna

 

 

 

De orginele saunaTub voor buiten. De sauna is opgebouwd als wijnvat model en mooi te combineren met de houten tubs. De sauna is zowel electrisch als met een hout gestookte kachel te verkrijgen .

Kiest uw voor de 6 kw Modex electrische kachel dan neemt u een unieke saunakachel met aansluitkast en ovenmantel van hoogwaardig roestvrij staalblank gepolijst, aansluitkast onder de oven, max. 40 kleine dampstenen,1 houtsteen, 3 dampstenen voor, 4 dampstenen achter aansluiting 400 V

Heeft uw geen 400 volts aansluiting beschikbaar of wilt u liever een op hout stoken dan kunt u kiezen voor de Spadealer houtkachel. Uiteraard word de kachel incl. afvoer materiaal geleverd.

De sauna word standaard uitgevoerd met een glazen deur maar kan ook geleverd worden met een houten deur met venster.

Als extra optie kunt u ook nog kiezen uit 1 punts Led verlichting met Multicolor of een 12 punts multicolor led verlichting welke de sauna een exclusief en sfeervol uiterlijk geeft . Om het u niet te moeilijk te maken hebben alle sauna's de zelfde prijs en betaald u enkel voor de extra optie's.

 

 

Nieuw is de keuze uit 2 indelingen. Standaard word de foto links geleverd. Tegen een meerprijs kan de sauna ook uitgerust worden met de indelink rechts. Let wel : de indeling rechts is enkel mogelijk met een elektrische kachel.

 

s18002b

SaunaTub wood burner buitensauna S1880P2G

SaunaTub 6kw elektrische heater

Copyright © 2016, Savannah Wellness Volendam