De juiste Keuze

Wat u moet weten voor uw een Hottub koopt

Wij bij SpaDealers hebben niet de laagste prijzen in vergelijking met onze concurrenten, maar wij begrijpen het belang om de beste kwaliteitsproducten binnen deze industrie te leveren. Deze hoge standaard omvat niet alleen Spa Dealers producten maar ook onze vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Er zijn vaak vele redenen waarom de prijzen zoveel binnen het bereik van een soortgelijk product variëren, zelfs als lijkt het dat er een paar overeenkomsten tussen de verschillende merken hot tubs zijn. De nummer 1 reden is kwaliteit van het product, iets we trots op zijn en altijd blij om de kwaliteitsverschillen van van onze producten bespreken in vergelijking met die van onze concurrenten. Met de "onbetrouwbare" fabrikanten die hun producten goedkoper dan andere concurrenten bieden, is het vrij waarschijnlijk dat er problemen zullen optreden in de toekomst. Een van de redenen dat we deze vergelijking doen betreft de  verschillen. Lees dit zorgvuldig door zodat u kundig oordeel kun vellen over onze unieke en duurzame producten.

 

 

Een traditionele hot tub van Sparrenhout algemeen gebruikt samen met een interne kachel.   SpaDealers hot tubs zijn gemaakt van een unieke warmtebehandeld grenen, ook bekend als 'ThermoWood'. Tijdens het productieproces word het hout super gedroogd waardoor hout lichter word en zorgt voor een grotere precisie.

 

 

 

Gemeenschappelijke hout (d.w.z. spar, pijnboom, lariks) zal altijd lekken wanneer de hout droogt en krimpt. Deze afbeeldingen hierboven tonen de basis, binnenkant en een close up van de hot tub laat de kloof zien  tussen de wanden en de bodem planken als het hout droog is. Deze verschillen betekenen dat de Hot Tub zal altijd lekken. De Spadealers hottub heeft door het toepassen van Thermowood geen open naden . Zodoende is de hottub na montage vrijwel direct lekdicht. Na de eerste vulling zal er hooguit  1 emmer water weg kunnen lekken daarna is het bad lekdicht.

 

 

Een interne kachel vergt veel van de ruimte binnen de kuip en daarom zijn deze modellen over het algemeen groter in omvang. De kachel heeft meer water nodig dat tijdrovend en minder efficiënt is in opwarmen Door de kachel is het niet mogelijk een geïsoleerde afdekking te gebruiken om warmte verlies te voorkomen.
De kachel zit vrij diep in de Hot Tub, dat betekent dat u grote hoeveelheden brandhout moet gebruiken om de kachel brandend te houden, niet alleen dit maar veel warmte verdwijnt vervolgens via de schoorsteen en wordt niet gebruikt in het water te verwarmen. Door roet aanslag zal de kachel na verloop van tijd ook minder efficiënt worden. Ook het verwijderen van as wordt bemoeilijkt door de kachel constructie.

SpaDealers kachels zijn gekoppeld aan de buitenkant van de Hot Tub, ze zijn zeer efficiënt dankzij hun dubbele gesloten constructie. De houtgestookte kamer en schoorsteen worden geconstrueerd om ervoor te zorgen het maximale rendement van de kachel wordt behaald, en geeft deze meer ruimte binnen de kuip en is makkelijker te onderhouden.

De pijpen van de verbinding tussen de kachel en de hot tub dragen bij  tot de economische watercirculatie van de kuip geven alleen een lichte temperatuurverschil van waar u zitten.

 

   
Een hot tub gemaakt van standaard hout, zal hebben over het algemeen planken van verschillende afmetingen hebben. Dit is de rede dat de hot tubs over het algemeen geassembleerd verkocht wordt aangezien zij vaak speciale gereedschappen en machines vereisen te bouwen.  SpaDealers hot tubs zijn zeer eenvoudig te monteren, alle materialen zijn prefab en vooraf goed voorbereid. Hierdoor is het voor iedereen gemakkelijk om een Spadealers hottub te assembleren zonder enige voorkennis of speciale gereedschappen. De bouwkit wordt geleverd in zeven pakketten waarvan de zwaarste een gewicht heeft van 30 kg Hierdoor is het mogelijk om op elke locatie een hottub te bouwen.
   
Vuren, pijnboom en leeuwerik Hot tubs komen veel in contact met water en dit vereist  enorme spanriemen en grote bouten maken het algehele uiterlijk van de hot tub buitenproportioneel. Het is ook nodig om de spanning aan te passen de spanning als het hout gaat werken anders komen de planken los te zitten en kunnen ze loskomen te zitten. De spanriemen geleverd door SpaDealers zijn 0, 5 x 50 mm, dit is voldoende om de minimale werking van de planken in toom te houden. Het is niet nodig om de banden na montage nog na te spannen.

 

 

 
Hars is onvermijdelijk als de hot tub van naald hout is gebouwd. Het is vervelend en moeilijk te verwijderen van kleding, enz. Thermohout is een milieuvriendelijke materiaal dat geen hars bevat. Tijdens het productieproces de hars is verwijderd door hoge temperaturen en stoom en er zijn geen chemicaliën of additieven worden gebruikt.