RVS Zwembaden

inox-zwembad-rvs-swimming-pools-kvo-bachte-3_0

RVS Zwembaden

Onze RVS  zwembaden en jacuzzi’s zijn stuk voor stuk maatwerk  en doen uw  wildste dromen uitkomen. Alle RVS zwembaden worden vervaardigd in Nederland en bijna alle afmetingen zijn mogelijk zolang het bad nog vervoerbaar is over de weg. Indien een design te groot of wat vorm betreft niet in een keer vervoerd kan worden hebben we de mogelijkheid om op locatie laswerkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat  om een ‘zwemkanaal‘  of een meer ‘klassiek‘ formaat, met ‘skimmer‘ of een ‘overloop‘ systeem het gebruik van RVS zorgt telkens voor een sober, tijdloos en verfijnd design dat perfect samen gaat met andere materialen.

Uw RVS zwembad of jacuzzi wordt ontworpen naar de meest specifieke wensen en vervaardigd in een ongeëvenaarde kwaliteit.

Naast het zwembad leveren en installeren wij uiteraard ook de complete zuiveringsinstallatie en verwarming. Dit kan op diverse manieren worden ingevuld, vacuum tubes voor het opwarmen van het zwembadwater in de zomer en bijvoorbeeld een warmtepomp voor verwarming het hele jaar door. Indien er voldoende ruimte aanwezig is is het mogelijk geheel energie neutraal te laten draaien waardoor de gebruikskosten tot een minimum beperkt blijven.

Heeft u interesse of heeft u vragen neem dan contact met ons op.