Moga Hottub 150 hardtop hout

10.200
Bestel
  • Beschrijving

 

.

Duurzame hottub van Nederlandse merk Moga. Uitgevoerd in kersenhout en milieuvriendelijk behandeld, waardoor het hout niet rot, niet verkleurt en er na jaren nog als nieuw uitziet. Luxe: deze hottub is per gsm(optie) aan te zetten, zodat hij warm is bij thuiskomst. Inclusief trap, hardtop houten deksel, verwarming, pomp, luxe filterset, control unit, LED verlichting, desinfecteerinstallatie en GSM module. Verwarming 3000 watt en de pomp/filters 550 watt. De prijs van de hottub is inclusief aflevering en installatie. Eventueel bijkomende kosten zoals hijskraan zijn voor rekening koper.

Materiaal Houtsoort buitenkant kersenhout, Houtsoort binnenkant Hinoki Cypres of Cedar
Hoogte 100 cm
Diameter 150 cm
Inhoud 1000 liter
Fabrieksgarantie 2 jaar

Levertijd zal zijn binnen 6-8 weken. Dit artikel zal direct vanuit de leverancier Moga naar u worden verstuurd. De bestelling is inclusief verzendkosten. Binnen 5 dagen na het plaatsen van uw bestelling zal Moga contact met u opnemen, afleverdatum is in overleg.

Aanvullende levercondities: Vrije toegang van 165cm breed tot plaats waar hottub moet komen. Eventueel bijkomende kosten zoals een hijskraan zijn voor rekening koper.

Opties:

Opstap/trap.
Warmtepomp en filters kunnen hierin geplaatst worden.

Deksel
Prachtige dekset van kersenhout.

Dit sieraad maakt de hottub compleet.