MULTITUB ARCTIC SQUARE

Spadealers
MT2000SIA
Bestel
  • Beschrijving
Hot tub met een gladde acryl interieur van hetzelfde type als gebruikt in spa baden, ergonomisch gevormde zetels en versterkt met glasvezel. Diameter van 180cm aan de binnenzijde met acht zitplaatsen. De afmetingen van de buitenkant is 210x210cm. Het omvat een automatische filtratiesysteem, een spa systeem, thermostatisch gecontroleerde elektrischekachel (3kW) en een geïsoleerde afdekking. Al die functies worden gemakkelijk via de elektronische controlesysteem bedient.

Filter, pompen, elektrische kachel, alsmede de elektronische controlesysteem zijn goed beschermd binnen de geïsoleerde wanden en een grondplaat. De elektrische stroomverbruik op stand-by en de filtratie zijn ongeveer 5 kWh per dag bij een watertemperatuur van 37 ° C. Het ontwerp heeft geen problemen omgaan met temperaturen van-30 ° C.

In elke hoek zijn er twee openingen om in geval van onderhoud die kan worden geopend en gesloten indien nodig toegang te geven. Het is gemakkelijk om het water vanaf één enkele plek te laten weglopen.

LED verlichting, die kan  automatisch veranderd van kleur of gewoon alleen wit licht kunnen als optie worden gekozen. BactiSafe die fungeert tegen bacteriën met behulp van ultraviolet licht is ook beschikbaar als een optie.