Contact

callcenter

Savannah Wellness is opgericht in oktober 2006 met als doel verkoop van Wellness producten via het internet. Inmiddels hebben wij onze markt zien groeien en verlenen wij ook service, onderhoud en installatie van zowel particulieren als professionele installaties.

Wij opereren zonder winkel. Binnenkort kunnen wij uw ontvangen voor een persoonlijk advies op ons kantoor. Hier hebben wij geen zwembaden staan maar kunnen wij middels monstermaterialen een zwembad voor u samenstellen. Heeft u de behoefte om een product te bekijken dan kunnen wij indien mogelijk een afspraak voor u regelen bij een van onze leveranciers of bij een van onze klanten.

Voor advies en bezichtiging van Polyester zwembaden heeft u de mogelijkheid om het Zwembadplein in Geldrop te bezoeken voor product info en persoonlijk advies. Voor RivieraPool zwembaden en spa's kunt uw een afspraak maken bij de fabrikant in Duitsland. Hier is het ook miogelijk om producten uit te proberen dus zwemkleding kan meegenomen worden. Een afspraak is wel nodig om lange wachttijd te voorkomen. 

 Op basis van het door u gekozen product maken wij een offerte geheel op maat gemaakt.