Sauna

Ziet u zichzelf al zitten, in uw eigen sauna? Gewoon binnen de muren van uw eigen woning of de beschutting van uw tuin! Het kan met een sauna van Savannah Wellness. Wij hebben een groot aanbod sauna’s die passen bij iedere wens, woning en portemonnee. Al onze sauna’s zijn van hoge kwaliteit. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw eigen privé sauna.

Savannah Wellness  werk samen met  gespecialiseerde sauna bouwbedrijven. In  modern ingerichte werkplaatsen wordt met groot vakmanschap uw sauna gebouwd, plankje voor plankje en zaagsnede voor zaagsnede. Het resultaat van jaren ervaring is telkens weer terug te zien bij een groot scala aan tevreden klanten. Uw sauna wordt opgebouwd in de werkplaats en komt bij u te staan, wanneer alles voldoet aan de strenge voorschriften van levering. Een Savannah Wellness sauna staat garant voor duurzaamheid en een absoluut A-niveau.

   
Pakket Sauna  

De sauna voor iedere woning in standaard afmetingen en diverse afwerkingsniveau's. Door sauna's zijn eenvoudig zelf te monteren doordat het pakket bestaat uit voor gefabriceerde panelen. Van kleine 2 persoonscabines tot acht persoons cabines. Onze sauna's zijn van het merk Auroom en zijn van hoge kwaliteit.

 

 

 

Infrarood Sauna 

De infrarood sauna heeft een stevige opmars gemaakt de afgelopen jaren. Voordeel is dat u geen zware stroom aansluiting nodig heeft en de cabine dus ook b.v. in de slaapkamer is te plaatsen.  De lagere temperatuur spreekt ook een grote groep mensen aan die de traditionele sauna te warm vinden.