Echte ontspanning bij u thuis

Onze geprefabriseerde sauna van het Auroom zijn in vele stijlen verkrijgbaar en zijn van hoge kwaliteit. Wilt uw eens wat anders als een standaard ontwerp dan is dat mogelijk bij Auroom

Heb je ervan gedroomd om van je huis een plek van echte ontspanning te maken? Een plek waar je al je zorgen en stress achter je kunt laten en jezelf kunt opladen. Een binnensauna is daarvoor de perfecte keuze.

U kunt uw eigen toevluchtsoord hebben in uw woonkamer of op slechts een steenworp afstand van uw bed. Als je een sociaal dier bent, dan is een sauna bij je thuis een perfect excuus om vrienden of familie uit te nodigen en bij te kletsen in een ontspannen sfeer.

Auroom binnensauna's zijn gemaakt om in uw huis te passen. Door technologische vooruitgang zijn sauna's niet langer beperkt tot specifieke locaties op het platteland of in het bos. Het komt steeds vaker voor dat zelfs in kleine stadsappartementen een sauna een natuurlijk onderdeel van de indeling is.

Auroom heeft een virtuele showroom waar u tevens een sauna kan configureren

Showroom

Vulcana is een sauna die een stijlvol, modern design combineerd met de beste vakmanschap en superieure materialen

Emma. De beste dingen in het leven zijn ongecompliceerd en Emma is geleifd om haar ingetogen en klassieke look.

Uniek Electa verleidt u met haar strakke en heldere looks en levert tegelijkertijd de perfecte hoeveelheid charmate verfijning.

Baja. Met zijn ergonomische ontwerp en unieke kenmerken is de sauna Baja bijzonder aantrekkelijk dankzij de gebogen zitting.

Garde is een compacte , betaalbare en flexibele buitensauna met een strak, minimalistisch design.

Auroom maatwerk bedoeld voor speciale wensen