Bouwkundige baden

Bouwkundige baden

Van alle bouwkundige baden zijn de skimmerbaden de meest gemaakte. De prijs zal hier absoluut mee te maken hebben want een skimmerbad is nu eenmaal een stuk goedkoper dan een overloop- of infinitybad. Bouwkundige baden kun je in elke vorm bouwen. Toch hebben wij ook een assortiment bouwkundige baden in vaste maten. Dit kan in de vorm van stalenwand (rond), Stalenwand ( Indrapool) rechthoekig en PP zwembaden. Isoblocks en PP zijn ook op afwijkende maten te produceren.

Stalenwand baden zijn goedkoper, maar zeker niet ondergeschikt aan de andere type baden. De techniek om het zwembad heen blijft immers gelijk (denk aan verwarming, doseersysteem, verlichting, etc.).

Een skimmerbad circuleert het water door het water aan de wateroppervlakte aan te zuigen (welke enkele centimeters onder de totale wandhoogte zit), dit via een (zand)filterinstallatie te reinigen en dan via nozzles (ook wel inspuiters genoemd) terug het bad in te brengen.

Aanzuigen van skimmers kan gecombineerd worden met aanzuigen via bodemput(ten).

Online vergunningscheck!

Vanaf 1 oktober 2010 is de regelgeving voor vergunningen voor het aanleggen van zwembaden, sauna's, etc. flink versoepeld. Klik hier om online te checken of u een vergunning nodig heeft om uw wensen te realiseren.

 Qshops webwinkel Keurmerk