Nieuws

Webwinkel Offline

In 2019 hebben wij besloten om de webwinkel offline te halen. Dat betekend niet dat wij geen onderdelen meer leveren maar deze kan je nu opzoeken in de documentatie van de verschillende leveranciers op onze site. Als het juiste onderdeel hebt gevonden geef ons dan het artikelnummer en leverancier door en dan zullen bij het onderdeel voor je bestellen.

 

 

Savannah Wellness zit niet stil

In ons jubileumjaar zitten we niet stil. Zo zijn we dit jaar partner geworden van Zwembadplein te Geldrop Zo profieleren wij ons nog meer als de zwembadbouwer van Noord Holland en bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw te laten voorlichten door de adviseurs van zwembadplein. Savannah Wellness realiseerd vervolgens uw droom zwembad.

 

In mei zijn wij ook dealer geworden van Riviera Pools. Deze zwembaden onderscheiden zich vooral door het design en de mogelijkheid om een zwembad geheel naar eigen steil in te delen door bijvoorbeeld mozaiek  toe te passen als afwerking. Wilt uw meer info van de Polyfaser zwembaden of Riviera Pools neem dan contact met ons op op tel 06-27002039 of mail ons.

Professioneel Zwembad Dynamic Fit Alkmaar

Op 7 Juli zijn wij gestart met het vervangen van het bestaande zwembad naar een groter Polyfaser Zwembad type Palma bij Dynamic Fit in Alkmaar. Door dat het bestaande bad binnen gesitueerd was vereiste dit nogal wat vindingrijkheid betreffende de plaatsing van het bad zelf. Samen met de opdracht gever hebben wij het bad incl .de technische installatie in 1 1/2 week vervangen Inmiddels worden er al weer lessen gegeven in het bad.

Type bad: Polyfaser Palma afmeting 400 x 1000 x 150 voorzien van 2 ligbanken

RGB led onderwater verlichting

Spa systeem op een ligbank

Pompinstallatie 27m2 voorzien van automatisch spoelsysteem geheel volgens de WHVBZ

Dealerschap

 

In mei hebben wij een dealerschap van POMAZ gekregen. POMAZ staat garant voor zwembad en spa producten van hoge kwaliteit. Pomaz BV is al sinds 1977 de toonaangevende groothandel in zwembaden, spa’s, whirlpools, stoombaden en alle benodigdheden. Pomaz BV biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten zodat wij kunnen voldoen aan ieders wens voor de bouw en onderhoud van zwembaden, spa’s, whirlpools en stoombaden. Heeft u interesse in een kwaliteitsproducut van POMAZ kijk dan op ww.zwembadplein.nl of ga eens langs bij het zwembadplein in Geldrop 

 

Nieuw assortiment warmtepompen

voor 2012 hebben we het assortiment warmtepompen uitgebreid. Een warmtepomp is de meest efficiënte manier voor het verwarmen van u zwembad. Het stroom verbruik ligt vele malen lager dan traditionele manieren van verwarmen.

2012 acties

2012 is al duur genoeg. Heeft u geen loterij gewonnen wordt dan gratis lid en krijg bij elke aankoop extra korting Kijk nu voor spetterende prijzen bij onze aanbiedingen.

SAUNA 2012

Balance Element Sauna

Op zoek naar een bijzondere sauna. De Balance is een juweel van een sauna. Verkrijgbaar in diverse designs en vormen een mooi object in huis.


HOUTEN HOTTUB UITPROBEREN

Twijfelt u op de aankoop van een Spadealers hotttub? Wij bieden u de mogelijkheid dit te combineren met een overnachting in Hotel Dolores op Ameland. Zo kunt u zelf genieten van de Hottub en u overtuigen van het product. Indien u overgaat tot aankoop van een Spadealers hottub krijgt u van ons de kosten van een overnachting incl. ontbijt retour.

Profiteer van de kracht van de zee en het eindeloze strand, van de badkamers met regendouche en sunshower, van de weldadige Finse buiten sauna, van de hypnotiserende bubbels van de Spadealers hottub en een heerlijke plaats om energie te scheppen.
Het is heerlijk om jezelf iets goeds te gunnen en tijd voor het leven te hebben!

De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van onze patio met Finse buitensauna en hottub, ingericht voor een gevoel van absolute verzorging en pure ontspanning.

Vraag naar de voorwaarden.

Zwembad verwarming

Ook bij minder warm weer wilt u uiteraard gebruik maken van uw zwembad. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden. De solar verwarming is de goedkoopste oplossing. Door gebruik te maken van zonlicht kunt uw door een minimale investering uw water een paar graden opwarmen. Een warmte wisselaar is is relatief goedkoop in aanschaf maar duur in gebruik. De laatste optie is relatief nieuw. Een warmtepomp is de voordeligste manier om uw zwembad te verwarmen. De warmtepomp is in aanschaf duurder maar werkt als een omgekeerde airco en verwarmt het water tot 28°C . De in de lucht aanwezige calorieën worden opgevangen en afgegeven aan het zwembadwater. Voor een door een compressor verbruikte Kw, geeft de warmtepomp 4 af aan het zwembad. De Gre warmtepomp kan zowel op een bestaande als een nieuwe installatie gemonteerd worden en moet altijd buiten worden geplaatst!

NIEUW LOG SAUNA

Op zoek naar een unieke sauna voor in de tuin. Een Log sauna is dan de sauna die u zoekt. Opgebouwd uit boomstammen krijgt deze sauna een sprookjesachtige uitstraling en vormt een juweel voor u tuin of bedrijf. Op aanvraag kunnen we ook op maat een saauna voor u leveren.

Interesse. De sauna's zijn op afspraak te bezichtigen.

Mail verkoop@savannahwellness.nl

Tower Sauna oven

Deze unieke design oven van edelstaal verkrijgbaar in 8, 10,5, 15 en 24 kW

staat met zijn grote hoeveelheid stenen garant voor een bijzonder vochtig

en mild klimaat. Door opgieten op het onderste deel kan een mildere stoomvorming worden bereikt.

Camaro van MSpa

Genieten met de opblaasbare SPA Camaro van M-spa. De gemakkelijk te installeren Camaro is uitgerust met 105 jets die zorgen voor de juiste ontspanning. De SPA is voorzien van een geïntegreerd verwarmingsysteem dat het bad tot 40º graden kan verwarmen.

Kijk hier voor een foto impressie van de Spadealers hottub in Eigen Huis en Tuin van de uitzending welke werd geleverd door Savannah Wellness. Uiteraard vindt de u de sauna ook in ons assortiment.

Download hier de Folder

SaunaTub

De orginele saunaTub voor buiten. De sauna is opgebouwd als wijnvat model en mooi te combineren met de houten tubs. De sauna is zowel electrisch als met een hout gestookte kachel te verkrijgen. Deze unieke sauna is uitstekend te combineren met onze lijn houten hottubs van Spadealers en is vervaardigd van het zelfde materiaal.

Zowel de sauna als de hottubs worden exclusief door Savannah Wellness verkocht in Nederland

 

Gezien in de media?

 

Copyright © 2019, Savannah Wellness Volendam