ht150p_2

Houten bad vervaardigd uit Thermowood onderdelen. Thermowood is speciaal behandeld hout waardoor een extreem hoge bestendigheid tegen weersinvloeden is verkregen. Het is duurzaam en kleurvast, getest in barre weersomstandigheden in Finland. De Tub is voorzien van 6 uitneembare bankjes en heeft een inhoud van 1200 liter water. De tub is voorzien van een bodemafvoer. Door de uitneembare banken is de tub eenvoudig te reinigen. De Hottub kan met een extern aan te sluiten verwarming op temperatuur gebracht worden. doordat de verwarming niet in het water hoeft te worden geplaatst, blijft er meer gebruiksruimte in de tub.

Verwarming

Voor de verwarming kunnen 3 verschillende systemen worden toegepast. Alle systemen worden aan de buitenzijde van het bad geplaatst. Hierdoor blijft meer effectieve ruimte in het bad zelf over en kan het bad compacter van model zijn.

  • Elektrische verwarming. Verwarmingselement te gebruiken in combinatie met een circulatiepomp. Het systeem wordt geleverd compleet met pomp en bad aansluitingen.

  • Gasverwarming. eenvoudig te bedienen, met automatische ontsteking, verwarmd het bad ca. 10 ° C per uur. Weersbestendige uitvoering, met automatische oververhittingsbeveiliging.

  • Houtgestookt. vervaardigd uit roestvrijstaal, verwarmingcapaciteit van ca.12 ° C per uur, met grote vuurhaard in een compacte kachel.

De instaptrappen

Voor het instappen in de tub zijn twee verschillende trappen leverbaar.

  • De standaardtrap. Vervaardigd uit hetzelfde hout als de tub twee treden in dezelfde ronding als het bad voor een exacte aansluiting.

  • Special. de special trap bestaat uit twee treden gekoppeld aan een klein bordes. Onder dit bordes kunnen massagepompen en/of verwarmingsystemen worden geplaatst.

De afdekking

voor het bad zijn verschillende soorten afdekking leverbaar.

  • een houten afdekking in twee delen vervaardigd uit Thermowood.

  • een afdekking die over de badrand kan worden getrokken, vervaardigd uit bruin vinyl, voorzien van een rubber band waardoor de afdekking goed blijft zitten.

  • vinyl afdekking met een 4 – 7 cm dikke isolatie. Voor het optimaal vasthouden van de warmte gedurende het hele jaar.

Massage

de tub kan worden uitgevoerd met een bubblejetsysteem. Een krachtige pomp verzorgt een aangename massage door 6 speciale inlaten.

Filtersysteem

de Tub kan worden uitgebreid met een filtersysteem welke kan worden gecombineerd met het elektrische verwarmingssysteem. Door het toepassen van een skimmersysteem wordt een zorgvuldige filtering van alle water verkregen.

Copyright © 2010, Savannah Wellness Volendam