Dolphin Active Comfort

Pomaz
1211201-C
Bestel
  • Beschrijving

De Dolphin Active Comfort is een zeer gebruiksvriendelijke automatische electrische bodemreiniger. Hij is geschikt voor zwembaden met een lengte tot 12 meter. Door het ingebouwde programma en de kracht van dit apparaat is er bijna geen vuil op uw zwembadbodem waar hij geen raad mee weet. Hij is daarnaast in staat om tegen wanden op te rijden, zodat ook die worden gereinigd.

De Dolphin Active bodemreinigers zijn electrische bodemreinigers. Dit wil zeggen dat ze zijn voorzien van een ingebouwde motor, welke van electriciteit wordt voorzien middels een kabel. Door het toepassen van een swivel heeft Maytronics (de fabrikant) overigens voorkomen dat de kabel in de knoop kan raken. Doordat ze een motor hebben zijn ze enorm krachtig qua zuigkracht, mogelijkheden, gebruiksgemak

Daarnaast is er een uniek systeem ingebouwd, waarbij er aan de onderkant van de Dolhin Active Comfort een extra borstel is gemonteerd die twee keer zo snel draait als de andere borstels. Hierdoor wordt hardnekkig vuil losgeborsteld. Uiteraard wordt het ook direct opgezogen. Daarnaast is het vuilreservoir (waar het vuil in wordt opgeslagen) zeer eenvoudig te bereiken (Top Access), waardoor ook het legen van dit reservoir geen vervelend klusje meer is.

Tot slot zijn alle Dolphin Active modellen voorzien van een systeem waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn. Natuurlijk is het de bedoeling dat ze probleemloos functioneren, maar diverse onderdelen zijn onderhevig aan slijtage. Middels het Do It Yourself systeem zijn diverse onderdelen eenvoudig te vervangen. De onderdelen zijn daarnaast makkelijk te verkrijgen (wij kunnen ze zo voor u bestellen).

Kortom, de Dolhin Active serie is een bijzonder prettige serie bodemreinigers. De Dolphin Active Comfort kan niet alleen overweg met de bodem van uw zwembad, maar weet ook raad met de wanden en de waterlijn vanwege de sterke motor. Het programma duurt 2,5 uur; na die tijd zijn de bodem en wanden van uw zwembad schoon.