Harvia Sauna Kachel Delta Met Losse Bediening

OND00076
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Hoek kachel

De Harvia sauna kachel model Delta is een moderne sauna oven voor privé & professionele sauna's met een inhoud van 1,3 t/m 4,5 m3. Deze moderne sauna kachel is speciaal ontwikkeld voor de compacte sauna. De Delta past door zijn driehoekige vorm heel ruimte besparend in de hoek.

 

De sauna oven wordt standaard geleverd met een luxe bediening, die u in of buiten de cabine kunt plaatsen. De sauna kachel is eenvoudig en snel aan de wand te monteren.

 

Met de merknaam Harvia op de sauna kachel bent u verzekerd van een duurzaam product. Harvia, wereldleider in het produceren van sauna producten, bewijst al meer dan 60 jaar producten te leveren met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Met Dutchwaters als Harvia importeur bent u tevens verzekerd van vele jaren service en ondersteuning en aan het juiste adres voor professioneel advies.

 

Kachel uitvoeringen

De sauna kachel Delta is beschikbaar in onderstaande vermogens:

§  2,3 kW - 240V / 1N (sauna inhoud van 1,3 t/m 2,5 m3)

§  2,9 kW - 240V / 1N (sauna inhoud van 2 t/m 4 m3)

§  3,6 kW - 240V / 1N (sauna inhoud van 2 t/m 4,5 m3)

 

Sauna kachel bijproducten

§  Bij de sauna kachel Delta hebt u 1 doos (van 20 kg) sauna stenen van 5 tot 10 cm nodig.

§  Vergeet niet een passende siliconen aansluitkabel mee te bestellen: 
De doorsnee van de kabel is 5 x 1,5mm2.

§  Vergeet niet sauna geurstoffen mee te bestellen; we bieden tien heerlijke geuren aan: Anijs, Dennen, Euca-Mint, Eucalyptus, Lavendel, Citrus, Berken, Pepermunt, Appel en Rozemarijn.

§  Nog geen emmer, lepel, en zandloper? Bestel dan onze betaalbare sauna accessoire set bestaande uit een houten sauna emmer, een houten sauna lepel, een houten zandloper, een witte thermo / hygrometer combinatie en een saunakaart met instructies voor een goede saunagang.

 

We bieden een breed scala aan andere sauna accessoires aan, zoals bijzondere emmers, stortemmers, sauna thermometers en hygrometers, zandlopers, onderhoudsmiddelen, hoofdsteunen, kledinghaken, badjassen en sauna kussen. Klik hier om al onze sauna accessoires te bekijken. 

 

Productspecificaties

Naam

Harvia Sauna Kachel Delta Met Losse Bediening

SKU

OND00076

Merknaam

Harvia

Garantie

1 jaar

Levertijd

Max. 1,5 week

Sauna inhoud

Van 1,3 t/m 4,5 m3

Aansluitkabel

1,5 mm2 siliconen

Type kachel

Elektrische kachel

Benodigde stenen dozen 50-100mm

1

Sauna kachel hoogte (mm)

635

Sauna kachel diepte (mm)

200

Sauna kachel breedte (mm)

340