Harvia Sauna Kachel Compact Met Geïntegreerde Bediening

OND00072
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Efficiënte kachel

De Harvia sauna kachel model Compact is een moderne sauna oven voor privé & professionele sauna's  met een inhoud van 1,2 t/m 4 m3. Een moderne sauna kachel in een prachtig design, speciaal ontwikkeld voor de compacte sauna. Het houten beschermrek is geïntegreerd in de sauna kachel, vandaar dat de kachel zo weinig ruimte inneemt.

 

De sauna oven heeft een zeer goed bereikbare en verlichte bediening op de sauna kachel. De sauna kachel is eenvoudig en snel aan de wand te monteren.

 

Met de merknaam Harvia op de sauna kachel bent u verzekerd van een duurzaam product. Harvia, wereldleider in het produceren van sauna producten, bewijst al meer dan 60 jaar producten te leveren met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Met Dutchwaters als Harvia importeur bent u tevens verzekerd van vele jaren service en ondersteuning en aan het juiste adres voor professioneel advies.

 

Kachel uitvoeringen

De sauna kachel Compact is beschikbaar in onderstaande vermogens:

§  2,0 kW - 240V / 1N (sauna inhoud van 1,2 t/m 2 m3)

§  2,5 kW - 240V / 1N (sauna inhoud van 1,5 t/m 2,5 m3)

§  3,0 kW - 240V / 1N (sauna inhoud van 2 t/m 4 m3)

 

Sauna accessoires

§  Bij de sauna kachel Compact zit 1 doos (van 20 kg) sauna stenen van 5 tot 10 cm inbegrepen.

§  Vergeet niet een passende siliconen aansluitkabel mee te bestellen: 
De doorsnee van de kabel is 5 x 1,5mm2.

§  Vergeet niet sauna geurstoffen mee te bestellen; we bieden tien heerlijke geuren aan: Anijs, Dennen, Euca-Mint, Eucalyptus, Lavendel, Citrus, Berken, Pepermunt, Appel en Rozemarijn.

§  Nog geen emmer, lepel, en zandloper? Bestel dan onze betaalbare sauna accessoire set bestaande uit een houten sauna emmer, een houten sauna lepel, een houten zandloper, een witte thermo / hygrometer combinatie en een saunakaart met instructies voor een goede saunagang.

 

We bieden een breed scala aan andere sauna accessoires aan, zoals bijzondere emmers, stortemmers, sauna thermometers en hygrometers, zandlopers, onderhoudsmiddelen, hoofdsteunen, kledinghaken, badjassen en sauna kussen. Klik hier om al onze sauna accessoires te bekijken. 

 

Productspecificaties

Naam

Harvia Sauna Kachel Compact Met Geïntegreerde Bediening

SKU

OND00072

Merknaam

Harvia

Garantie

1 jaar

Levertijd

Max. 1,5 week

Bediening op kachel

Ja

Sauna inhoud

Van 1,2 t/m 4 m3

Type kachel

Elektrische kachel

Benodigde stenen dozen 50-100mm

1

Sauna kachel hoogte (mm)

540

Sauna kachel diepte (mm)

220

Sauna kachel breedte (mm)

300