Harvia Sauna Kachel Cilindro Met Geïntegreerde Bediening

OND00016
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Prachtige kachel

De Harvia sauna kachel model Cilindro is een moderne sauna oven geschikt voorprivé & professionele sauna's met een inhoud van 6 t/m 14 m3. Een moderne sauna kachel in een prachtig design met een heel groot volume aan stenen. Dat is de trend:veel stenen dus de mogelijkheid om heel veel water op de sauna oven te gieten voor een stevige "sauna piek". De sauna kachel is verkrijgbaar in gemoffeld wit, zwart of roestvrijstaal. 

 

De sauna oven heeft een goed bereikbare bediening op de sauna kachel. De sauna kachel wordt op de vloer geplaatst.

 

Met de merknaam Harvia op de sauna kachel bent u verzekerd van een duurzaam product. Harvia, wereldleider in het produceren van sauna producten, bewijst al meer dan 60 jaar producten te leveren met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Met Dutchwaters als Harvia importeur bent u tevens verzekerd van vele jaren service en ondersteuning en aan het juiste adres voor professioneel advies.

 

Kachel uitvoeringen

De Cilindro sauna kachel is in drie verschillende uitvoeringen beschikbaar:

§  Cilindro heeft een rondom open behuizing. De steenruimte is gemaakt van RVS en de behuizing is van RVS of gemoffeld wit.

§  Cilindro H heeft een gedeeltelijk open behuizing aan de voorkant. Hierdoor is de Cilindro H makkelijk te plaatsen in een kleine saunaruimte. De steenruimte is gemaakt van RVS en de behuizing is gemaakt van wit of zwart gelakt verzinkt staal.

§  Cilindro F heeft een gesloten behuizing. Dit heeft als voordeel dat de Cilindro F makkelijk te plaatsen is in een kleine saunaruimte, maar ook dichtbij de banken. De steenruimte is gemaakt van RVS en de behuizing is gemaakt van wit of zwart gelakt verzinkt staal.

De sauna kachel Cilindro is beschikbaar in onderstaande vermogens:

§  7,0 kW - 400V / 3N (sauna inhoud van 6 t/m 10 m3)

§  9,0 kW - 400V / 3N (sauna inhoud van 8 t/m 14 m3)

 

Sauna accessoires

§  Bij de sauna kachel Cilindro heeft u 4 dozen (van 20 kg) sauna stenen van 5 tot 10 cm nodig.

§  Vergeet niet een passende siliconen aansluitkabel mee te bestellen: 
De doorsnee van de kabel is 5 x 1,5mm2 voor de 7,0 kW - 400V / 3N kachel.
 
De doorsnee van de kabel is 5 x 2,5mm2 voor de 9,0 kW- 400V / 3N kachel.

§  Vergeet niet sauna geurstoffen mee te bestellen; we bieden tien heerlijke geuren aan: Anijs, Dennen, Euca-Mint, Eucalyptus, Lavendel, Citrus, Berken, Pepermunt, Appel en Rozemarijn.

§  Nog geen emmer, lepel, en zandloper? Bestel dan onze betaalbare sauna accessoire set bestaande uit een houten sauna emmer, een houten sauna lepel, een houten zandloper, een witte thermo / hygrometer combinatie en een saunakaart met instructies voor een goede saunagang.

 

We bieden een breed scala aan andere sauna accessoires aan, zoals bijzondere emmers, stortemmers, sauna thermometers en hygrometers, zandlopers, onderhoudsmiddelen, hoofdsteunen, kledinghaken, badjassen en sauna kussen. Klik hier om al onze sauna accessoires te bekijken. 

 

Productspecificaties

Naam Harvia Sauna Kachel Cilindro Met Geïntegreerde Bediening
SKU OND00016
Merknaam Harvia
Garantie 1 jaar
Levertijd Max. 1,5 week
Bediening op kachel Ja
Sauna inhoud Van 6 t/m 14 m3
Type kachel Elektrische kachel
Benodigde stenen dozen 50-100mm 4
Sauna kachel hoogte (mm) 930
Sauna kachel diepte (mm) 320 - 360
Sauna kachel breedte (mm) 320 - 360