Harvia Sauna Kachel Cilindro H Met Losse Bediening

OND00067
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Prachtige kachel

De Harvia sauna kachel model Cilindro is een moderne sauna oven voor privé & professionele sauna's met een inhoud van 9 t/m 18 m3. Een moderne sauna kachel in een prachtig design met een heel groot volume aan stenen. Dat is de trend: veel stenen dus de mogelijkheid om heel veel water op de sauna oven te gieten voor een stevige "sauna piek". De kachel is verkrijgbaar in gemoffeld wit, zwart of Roestvrijstaal.

 

De sauna oven wordt standaard geleverd met een luxe bediening, die u in of buiten de cabine kunt plaatsen. De sauna kachel wordt op de vloer geplaatst.

 

Met de merknaam Harvia op de sauna kachel bent u verzekerd van een duurzaam product. Harvia, wereldleider in het produceren van sauna producten, bewijst al meer dan 60 jaar producten te leveren met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Met Dutchwaters als Harvia importeur bent u tevens verzekerd van vele jaren service en ondersteuning en aan het juiste adres voor professioneel advies.

 

Kachel uitvoeringen

De Cilindro sauna kachel is in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar:

§  Cilindro heeft een rondom open behuizing. De steenruimte is gemaakt van RVS en de behuizing is van RVS of Wit gelakt staal.

§  Cilindro H heeft een gedeeltelijk open behuizing aan de voorkant. Hierdoor is de Cilindro H makkelijk te plaatsen in een kleine saunaruimte. De steenruimte is gemaakt van RVS en de behuizing is gemaakt van wit of zwart gelakt verzinkt staal.

De sauna kachel Cilindro is beschikbaar in onderstaande vermogens:

§  10,8 kW - 400V / 3N (sauna inhoud van 9 t/m 18 m3)

 

Sauna accessoires

§  Bij de sauna kachel Cilindro hebt u 6 dozen (van 20 kg) sauna stenen van 5 tot 10 cm nodig.

§  Cilindro inbouwflens. Geschikt voor inbouw in de lage bank.

§  Vergeet niet een passende siliconen aansluitkabel mee te bestellen: 
De doorsnee van de kabel is 5 x 2,5mm2 

§  Vergeet niet sauna geurstoffen mee te bestellen; we bieden tien heerlijke geuren aan: Anijs, Dennen, Euca-Mint, Eucalyptus, Lavendel, Citrus, Berken, Pepermunt, Appel en Rozemarijn.

§  Nog geen emmer, lepel, en zandloper? Bestel dan onze betaalbare sauna accessoire set bestaande uit een houten sauna emmer, een houten sauna lepel, een houten zandloper, een witte thermo / hygrometer combinatie en een saunakaart met instructies voor een goede saunagang.

 

We bieden een breed scala aan andere sauna accessoires aan, zoals bijzondere emmers, stortemmers, sauna thermometers en hygrometers, zandlopers, onderhoudsmiddelen, hoofdsteunen, kledinghaken, badjassen en sauna kussen. Klik hier om al onze sauna accessoires te bekijken. 

 

Productspecificaties

Naam

Harvia Sauna Kachel Cilindro Met Losse Bediening

SKU

OND00067

Merknaam

Harvia

Garantie

1 jaar

Levertijd

Max. 1,5 week

Sauna inhoud

Van 9 t/m 18 m3

Aansluitkabel

5 x 2,5 mm2 siliconen

Type kachel

Elektrische kachel

Benodigde stenen dozen 50-100mm

6