Harvia Sauna Kachel Fuga Met Losse Bediening

OND00200
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Unieke kachel

De Harvia sauna kachel model Fuga is een unieke sauna oven voor sauna's met een inhoud van 5 t/m 14 m3. Een bijzondere kachel met mooi afgewerktespekstenen in plaats van sauna stenen. Het gepatenteerde Steam Flow Systeem is gebaseerd op het water, opgegoten op de bovenste speksteen, dat naar beneden rolt en in stoom wordt omgezet. Even mooi gecontroleerd de luchtvochtigheid verhogen voor een heerlijke sauna piek. De verlichting van deze mooie sauna oven geeft samen met de stoom een fantastisch beeld.

 

De sauna oven wordt standaard geleverd met een luxe bediening, die u in of buiten de cabine kunt plaatsen. De sauna kachel wordt op de vloer geplaatst.

 

Met de merknaam Harvia op de sauna kachel bent u verzekerd van een duurzaam product. Harvia, wereldleider in het produceren van sauna producten, bewijst al meer dan 60 jaar producten te leveren met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Met Dutchwaters als Harvia importeur bent u tevens verzekerd van vele jaren service en ondersteuning en aan het juiste adres voor professioneel advies.

 

Kachel uitvoeringen

De sauna kachel Fuga is beschikbaar in onderstaande vermogens:

§  6,0 kW - 400V / 3N (sauna inhoud van 5 t/m 8 m3)

§  9,0 kW - 400V / 3N (sauna inhoud van 8 t/m 14 m3)

 

Sauna accessoires

§  Vergeet niet een passende siliconen aansluitkabel mee te bestellen: 
De doorsnee van de kabel is 5 x 1,5mm2 voor de 6,0 kW - 400V / 3N kachel.
De doorsnee van de kabel is 5 x 2,5mm2 voor de 9,0 kW - 400V / 3N kachel. 

§  Vergeet niet sauna geurstoffen mee te bestellen; we bieden tien heerlijke geuren aan: Anijs, Dennen, Euca-Mint, Eucalyptus, Lavendel, Citrus, Berken, Pepermunt, Appel en Rozemarijn.

§  Nog geen emmer, lepel, en zandloper? Bestel dan onze betaalbare sauna accessoire set bestaande uit een houten sauna emmer, een houten sauna lepel, een houten zandloper, een witte thermo / hygrometer combinatie en een saunakaart met instructies voor een goede saunagang.

 

We bieden een breed scala aan andere sauna accessoires aan, zoals bijzondere emmers, stortemmers, sauna thermometers en hygrometers, zandlopers, onderhoudsmiddelen, hoofdsteunen, kledinghaken, badjassen en sauna kussen. Klik hier om al onze sauna accessoires te bekijken. 

 

Productspecificaties

Naam

Harvia Sauna Kachel Fuga Met Losse Bediening

SKU

OND00200

Merknaam

Harvia

Garantie

1 jaar

Levertijd

Max. 1,5 week

Sauna inhoud

Van 5 t/m 14 m3

Type kachel

Elektrische kachel

Sauna kachel hoogte (mm)

900

Sauna kachel diepte (mm)

235

Sauna kachel breedte (mm)

480